16. joulukuuta 2020

Hetki sitten
Tuntuu uskomattomalle, että ensimmäinen puoli vuotta opintoja on nyt paketissa. Nyt on joululoma. Tämän viikon aikana tulee viimeiset numerot ja arvioinnit. Tuntuu että vasta sitä kuuli saaneensa opiskelupaikan ja vasta istuin laiturilla, jota vasten laineet liplattivat. Vasta sain puhelun uudesta työpaikasta ja aloitin työni uudessa ympäristössä. Aivan hetki sitten olin vieraana upealla mökillä syömässä rapuja ja juomassa hyvää viiniä. Hetki sitten mietin kuinka tulenkaan oppimaan kaikki koulun uudet ohjelmat ja sivustojen käytön. Tapasin koulussa ihania uusia tyyppejä ensimmäistä kertaa ja nyt me ollaan tarvottu samaa polkua melkein puoli vuotta. Hetki sitten mä aloin päästä kärryille koulusta ja töistä. Nyt niistä hetkistä on jo monta kuukautta.

Hetki on lyhyt ja siitä pitäisi oppia nauttimaan. Se hetki on kerran elämässä ja nykyhetki on se, mitä tulevaisuudessa tulet muistelemaan. Luot siis juuri nyt uusia muistoja. Muistoja joita kukaan ei vie pois. Hetkiä jotka ei välttämättä silloin tuntunut hyvälle, mutta saattavat naurattaa myöhemmin. Hetkiä kun opit uutta, onnistuit, petyit, olit surullinen, olit murtunut, olit onnellinen. Hetkiä ei koskaan ole liikaa.


-Riikka M

2 kommenttia:

  1. Samoja fiiliksiä täälläkin! Ihan äsken koko syksy alkoi sekä opiskelut siinä samalla, mutta nyt ollaan jo ekalla lomalla :o Mutta ihanaa päästä vähän rentoilemaan! Mukavaa joulun aikaa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hyvää ja rentouttavaa lomaa sullekin!❤️ Ensi vuonna tankatuilla voimilla opiskelemaan

      Poista