10. tammikuuta 2021

Makuuhuone nytViime yönä tuli nukuttua hyvät unet ja aamulla keitin rauhassa kahvin, jonka join sängyssä. Siinä pötkötellessä koirakin sai luvan tulla petaamattomaan sänkyyn ja oli kiva aloittaa päivä rennosti. Siitä noustessa lähdettiin käymään kunnon lenkillä ja sen jälkeen söin vasta aamupalan. 

Täytyy tehdä pieni tunnustus. Nimittäin ehdin jo tekemään postauksen makuuhuoneen tämän hetkisestä tilasta, mutta aloin heti miettimään tekstiilejä postauksen valmistuttua. Vaihdoinkin tyynynpäällisiä ja toin pellavaviltin makkarin puolelle. Otin postaukseen siis uudet kuvat. Nyt huone on taas keveämpi ja kevättä kohden varmaan väriäkin ilmestyy hieman. Nyt pihalla tulee lunta ja pakkanen kiristyy. 

Pieniä haaveita sängynpäädystäkin olisi ja bongasin fb-kirpparilta yhden. Sitä tuli jonotettuakin, mutta ei päätynyt sitten meille. Saisi tuo tyhjänä oleva seinäkin vähän täytettä. Edelleen ikävöin vanhan asuntoni makkarin ruskeaa seinää ja sen tuomaa lämpöä. Sen rinnalla vaaleat sängyn tekstiilit pääsivät myös erilailla oikeuksiinsa. Ehkä keväällä tulee toteutettua joitain sisustushaaveita ja pääsen tännekin jakamaan jotain uutta. Kivaa sunnuntaita sinullekin!
-Riikka M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti