5. helmikuuta 2021

Saapunut sängynpääty

Kerroinkin jo aiemmin, että pääty on saapunut. Olen ollut tällä parin viikon käyttökokemuksella todella tyytyväinen päätyyn. Se tuo mukavasti ryhtiä huoneeseen ja mukavoittaa myös sängyllä istuskelua. Ennen seinään ei tullut pahemmin nojailtua, mutta nyt tuohon tulee kasailtua tyynyjä ja siinä on helppo juoda sunnuntainen aamukahvi. Pääty on tilattu Tuppu-kalusteelta ja  se on Standard sängynpääty Inari 91. Kangas on tasainen, eikä siinä ole ykstyiskohtia. Sopii siis juuri hyvin tuonne tyynyröykkiön taakse, mutta menisi kivasti vähemmälläkin. 

Tämä viikko on ollut jotenkin motivaatiota täynnä ja ne jotka seurailevat instagramianikin, ovat varmasti huomanneet intoni mallinnusohjelmaan. Multa löytyy hyvä tilavuuden ja muodon hahmotuskyky ja tämä on varmaan yksi syy miksi olenkin niin innoissani tuosta käytetystä ohjelmasta. Taidot on aivan alkumetreillä, mutta halua sen oppimiseen löytyy hurjasti. Motivaatiota on viime viikkojen ajan varjostanut unettomuus, jota en meinaa saada millään  aisoihin. Tänään olen noussut sängystä ennen kello viittä ja takana on usea herääminen yön aikana. 

Viikonloppu on kuitenkin ihan vapaa ja meille on pitkästä aikaa tulossa vieraita. Kiva saada kyläilijöitä tänne viettämään iltaa. Huomiselle on luvattu kivaa keliäkin, joten saa nähdä mitä tekemistä sitä keksitääkään. Nyt on aika pistää läppäri kiinni tältä viikolta ja siirryn keittiön puolelle laittamaan päivällistä. Ihanaa viikonloppua!

-Riikka M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti