24. huhtikuuta 2021

Uudet lakanat ja kääntynyt makkari

 Heti kun auringosta ja keväisestä kelistä ehti innostumaan, alkoi taas sateet ja taivas meni pilveen. Ehdittiin viime viikolla laittamaan parveke kuosiin ja siivottiin vaatehuone. Sinne tuli taas kummallisen paljon tilaa, kun parvekkeen sohvan pehmusteet saatiin käyttöön. Olen jo aiemmin tehnyt pienen pyöräytyksen olkkarin ja makkarin sisustuksessa. Kummasti virkistää kodin hieman muuttunut näkymä, kun näin paljon tulee oltua kotona. Kävin viime viikonloppuna moikkamassa kaveria tampereella ja tein samalla tupatarkastuksen. Oli kiva nähdä hänen uusi kotinsa ja pieni kateus iski. 

Samalla reissulla piipahdettiin Ikeassa ja sieltä löysin sänkyyn uudet lakanat. Näin kesää kohti mentäessä hempeät ja pehmeät sävyt houkutti paljon. Tuplapeittoon löytyi kivasti monia vaihtoehtoja kuosien puolesta ja nyt sängystä löytyy kiekuran kaakuraiset lakanat. Kuvista huomaa, että nyt makkarin ovelta näkee suoraan sängyn. Oikeasti loogisempaa olisi että sänky olisi samalla paikalla kuin aiemmin, mutta en halunnut nähdä (olkkarin suunnasta katsottaessa) sotkuista työpistettä. Työpiste on nyt hyvin ns. nurkan takana - onneksi...

Sänky näytti nyt aamulla niin kutsuvalle, kun sitä ei pedattu kunnolla. Arkena sänky laitetaan kuosiin ja päiväpeitto visusti kiinni, mutta viikonloppuna se saa olla oikea rytöpesä.  Koira löytää sängystä aina sen pehmeimmän paikan ja jos arkena sänky olisi auki, olisi sielä vain myllätty mytty. Viimeisessä kuvassa pilkistääkin pieni pinserin pää ja siitä tulikin uusi taustakuva. Rentoa viikonloppua ja toivotaan että aurinko pilkistäisi edes vähän.
-Riikka M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti