26. toukokuuta 2021

Parveke kesäkuosissa

 


Vuosi sitten ostin kalusteet meidän partsille ja tällä käyttökokemuksella voin kovasti suositella. Löysin Rustan valikoimasta Amalfi tuolit ja Amsterdam sohvan. Sohva on suunniteltu kahdelle ja se on oikein siro tapaus. Koska sohva on osoittautunut hyväksi päikkärispotiksi, sai parvekkeen kalustuskin kääntyä ympäri. 

Nyt sohva on ikkunan edessä ja siihen alkaa paistamaan aurinko heti aamupäivällä. Paitsi juuri tänään, kun otin kuvia... Sohva onkin aiemmin keväällä ollut taukopaikkana luennon välissä ja siinä on tullut nukuttua päikkäreitäkin. Käperrytään siihen yleensä koiran kanssa sykkyrälle ja vedetään viltti korviin. Iltapäivään mennessä lasitettu parveke on lämmennyt aika paljon ja silloin viltin voi jättää syrjään. Iltaa kohti mentäessä aurinko alkaa paistamaan tuoleille ja siellä voikin juoda lasin viiniä.


Tyynyissä on Stockalta ostetut pellavapäälliset ja tuolien pehmusteita toimii Ikeasta hankitut tekotaljat. Maljakko on Finnmarin tuotantoa ja myös kukat ostin viime vuonna Finnmarilta. Parveke on kyllä kuin toinen olohuone näin kesäisin ja onneksi siitä löytyy lasitukset. Ainoa miinus parvekkeessa on korkealle kohoava lämpö ja sen takia en ole uskaltanut hankkia oikeita kasveja. Haluaisin sinne kuitenkin jotain elävää ja nyt olen tutkaillut mitä sinne laittaisin.

Kivaa keskiviikkoa ja toivotaan että aurinko alkaa taas paistamaan!

-Riikka M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti