17. toukokuuta 2021

Yöpöytien käsittely
Opinnot loppuivat tältä keväältä viikko sitten ja nyt arki pyörii pitkälti töiden parissa.  Pidin tässä pientä taukoa postailusta, kun koulussa oli jonkin verran tehtävää ja otin muutamat lisätunnit töissä vastaan. Nyt ajattelin jatkaa säännöllisempää postausryhtmiä ja kesällä muutenkin energiaa on jotenkin enemmän. Edellisessä postauksessa kerroin kääntyneestä makkarista ja muovailin sitä vielä lisää.

Täältä löytyy Jyskistä ostetut  Ilbro yöpöydät ja ne on nyt pistäneet silmään ainoana valkoisena kalusteena tässä taloudessa. Muutenkin haluaisin jotkut vanhat ja ihanat pöydät, mutta torissa ei ole tullut vastaan oikein mitään. Päätin fiksata ongelmaa pienesti itse ja ostin Rustasta Lava grey Puolikiiltävän kalustemaalin. Aloitin projektin hiomalla vanhan maalipinnan rikki ja vetelin uutta maalia ''rujosti''. Jätin pinnan epätasaiseksi, koska niistä tuli aika kivan näköiset. Uuden kerroksen voi sitten vetää, jos kyllästytään tähän ilmeeseen.

Innostuin yöpöydistä niin paljon, että maalasin myös työpöydän jalat samalla maalilla. Nyt kalusteet ovat sointuvammat ja työpiste on saanut  myös kunnon työtuolin vierelleen. Sen voisin esitellä omana juttunaan, koska nyt pöytä on yksi kaaos... Nyt on ollut ihanan aurinkoisia päiviä ja eipä yllätä yhtään että napatessani kuvia oli ulkona sadekuuro meneillään. Kuvista tuli aika harmaita, mutta onhan nuo nyt aika tunnelmallisia. 

Toivottavasti saadaan nauttia näistä aurinkoisista päivistä paljon. Taidan siirtyä kahvittelemaan parvekkeelle ennen kuin työt taas kutsuvat. Kivaa alkanutta viikkoa! -Riikka M
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti