14. kesäkuuta 2021

Olkkarin uusi sohvapöytäOstin edellisen sohvapöytäni pienempään asuntoon ja käytettynä. Se oli Elloksen valkoinen lasikansinen pöytä. Tähän asuntoon olin hetken miettinyt massiivisempaa pöytää, mutta en ollut varsinaisesti etsinyt muualta kuin tori.fistä. Satuttiin käymään kaverin kanssa täällä Lahdessa Kalustetalolla ja siellä oli uusi pöytämme tarjouksessa. En ostanut pöytää vielä silloin, kun ajattelin että ehkä se nyt ei ole niin tarpeellinen, mutta se jäi kaivelemaan. Käytiin sitten seuraavana päivänä hakemassa se miehen kanssa.

Ihan en nyt satavarmaksi mene sanomaan, mutta muistaakseni pöytä on Laulumaan Ylva nimeltään. Pöytä istuu kun nenä päähän muiden tummanruskeiden kalusteiden kanssa. Nyt siihen on myös mahtunut kunnolla viikonloppuiset aamupalat, joita on tullut syötyä löhöillessä. 

Mulla on enää tämä viikko töitä ja sitten alkaakin jo odotettu kesäloma. Kiva kun mökki ja vapaat kutsuu. Ne tulevat kyllä ihan tarpeeseen. Vähän tässä pohdiskelin, josko sitä viettäisi mökillä ihan kunnon pätkän eikä vain viikonloppua. Saa nähdä mitä kivaa lomalle keksiikään.
Kivaa alkanutta viikkoa! -Riikka M


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti