7. elokuuta 2021

Meikkien säilytys ja kuulumisia

 


Viime postauksesta onkin jo jonkin aikaa. Tässä välissä onkin ehtinyt tapahtumaan paljon ja merkittäviä juttuja. Irtisanouduin työsuhteestani ja tänään on ensimmäinen virallisesti ''työtön'' päivä. Tällä viikolla piti olla kuusi työpäivää, mutta yksi niistä jäi vajaaksi ja yksi kokonaan pois. Koira sairastui uudelleen haimatulehdukseen ja sen takia onkin tullut murehdittua paljon. Lääkärikäyntejä on tullut myöskin pari kappaletta lisää ja eilen lähdettiin lääkäriin aika kiireisesti. Onneksi töissä joustettiin ja autettiin samaan päivä vapaaksi. Nyt on siis parin vuoden työt tuossa firmassa ohitse ja voin käyttää kaiken ajan koirasta huolehtimiseen. Toipilas voi tilanteeseen nähden ihan hyvin ja on majoittunut kylppäriin. Koirasta lisää myöhemmin.

Kirjoittelin tätä postausta jo luonnoksiin aiemmin ja ajattelin että nyt on aikaa päivitellä blogiakin. Viimeksi kun käytiin porukoilla kyläilemässä, tarttui sieltä oma vanha korurasiani mukaan. Siitä muotoutui aika näppärä boksi meikeille ja siellä ne pysyvät nyt kivasti jemmassa. Boksi on hirmu vanha ja se ei ole ollut kovinkaan suurella käytöllä nuorempana. Boksista löytyy pari väliseinää ja siinä oli irrallinen ''hylly''. Sen lisäsin nykyiseen korurasiaani ja se sopi sinne ihan mainiosti. Nyt on korutkin paremmin järjestyksessä kuin aiemmin.
Boksi sopii myös meidän kodin sisustukseen ja säilytänkin sitä olkkarissa. Se on varmaan ihan hyvä muutos, kun aiemmin meikit sijaitsivat kylppärissä. Siellä ne saivat turhaa kosteutta ja uskoisin ettei se ollut  puutereille ja muille höttösille kovin hyväksi. Meikkailen muutenkin aina olkkarissa, kun siellä on niin valoisaa. Kannessa on juuri sopivasti peilikin, niin en tarvitse kuin boksin ja kahvimukin pöytään.

Pian alkaa taas koulu ja sitä ennen on tarkoitus saada koira kuntoon. Uuden työn kanssa ei ole kiire, mutta selailen ilmoituksia aktiivisesti. Olen yhden hakemuksen laittanut ja toivoisin kovasti, että pääsisin edes haastattelun. Muuten ilmoituksen kaikkia toiveet ja vaatimukset täyttyvät omalta kohdaltani, mutta en pysty työskentelemään niin montaa tuntia viikossa kuin pesti tarjoaisi. Saa nähdä tuleeko sieltä mitään vastauksia ja kuinka käy. Nyt peukut pystyyn koiran ja haastattelun puolesta. 

Kivaa lauantaita!

- Riikka M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti