16. elokuuta 2021

Olohuoneen sisustusNyt kun työt on loppuneet ja koira voi paremmin, oli hyvin aikaa siirrellä kalusteita siivoilun lomassa. Koiran haimatulehdus alkaa olemaan hyvällä mallilla, mutta sen mukana se herkistyi jollekin ainesosalle ruoassaan. Tai tälläisen diagnoosin olen nyt tehnyt närästyksen ja oireilun perusteella, jotka ajoittuvat juuri ruokailun jälkeiseen aikaan. Ehdin ostamaan toipilaalle jo uuden nappulan ja se on nyt testissä. Kyseessä on Pure Naturalin Sensitive nappula. Mennään sillä parisen viikkoa, jonka jälkeen alkaa kunnon eliminaatiodieetti jos oireet eivät helpota.

No paluu kuitenkin kalusteisiin. Meillä on sohvana Adea Camp-moduulisohva joka taipuu moneen. Olen monesti miettinyt  miten sohva istuisi olkkariin kahdessa osassa, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla. Nyt se sitten kuitenkin tapahtui.


Olkkarissa on nyt ollut kolme eri järjestystä enkä oikein ole päättänyt lemppariani. Tämä järjestys tuntuu olevan kivaa vaihtelua, mutta ei varmaan ole mikään pitkäaikainen ratkaisu. Tykkäisin kyllä tulevaisuuden kodissa laittaa näin vastakkain sohvia tai sohva + nojatuoli parin. Tässä olkkarissa ei vaan ole mitenkään hurjasti tilaa. Kulkuväylät on edelleen hyvät, mutta rakastan ilmavuutta. 

Kalusteet käyvät kyllä yhteen paremmin kuin hyvin. Hauska miten kahden asunnon miksaus on onnistunut näinkin kivuttomasti. Olen nyt asunut tässä vuoden ja kahdeksan kuukautta. Vielä kun joku päivä tulisi se unelmien asunto vastaan ja päästäisiin juosten näytölle.

-Riikka M 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti