22. syyskuuta 2021

Color mask sekoilusta selvitty - Hiusten tilanne nytOlen aiemminkin kertonut metsään menneestä Color mask kokemuksestani ja nyt ajattelin vilauttaa nykytilannetta. Tästä klikkaamalla pääset lukemaan aiemmin mainitusta ja silloin juuri postausta ennen värjäsin hiukseni, jotta pääsisin pinkistä latvasta eroon. Oma värini on kasvanut aika kivasti näkyviin ja tarkoituskin on kasvattaa oma väri takaisin. Hiusten värjätty osuus on nyt vaalentunut hyvin värjäyspurkin kuvan kaltaiseksi ja helmikuussa kuvia ottaessa väri oli aivan tuore. Tässä välissä on tietysti ollut kesä ja aurinko on tehnyt oman osuutensa. Täytyy tähän väliin mainita, että kamera teki nykyisestä sävystä vähän viileämmän. En alkanut käsittelemään kuvia, jotta väri olisi mahdollisimman lähellä totuutta. Oman ja värjätyn värin raja on myös varmasti erottuvampi luonnossa.

Hiukset tuntuu kasvavan kovaa tahtia ja niitä onkin tullut leikattua useasti värjäyksen jälkeen. Laatu tuntuu nyt aika hyvälle, mutta etsin vieläkin hyvää shampoota. Mulla on aina hiukset rasvoittuneet aika nopeasti, eikä pidennetty pesuvälikään ole vuosien varrella tuonut apua. Hyviä tuotteita saa siis vinkata! Haluaisin kovasti että oma väri olisi jo koko pitudessa, mutta siihen menee vielä aikaa. Välillä hipottelisi vetää tumma väri latvaan, mutta hiusmaskista traumatisoituneena pysyttelen väreistä kaukana. heh...

Tänään on ollut jotenkin tosi kiva päivä. Aamulla pidettiin Teamsissa kokous liittyen kouluprojektiin. Aika extempore tuli myöskin pieni mallin keikka keskelle päivää. Oltiin tutun kanssa jo aiemmin puhuttu asiasta, mutta tänään tuli viestiä että paketti on saapunut kotiin ja olisi tarve kuvata verkkokauppaan muutamia vaatteita. Aiemmissa kuvauksissa pääteemana ei ole koskaan olleet vaatteet vaan minä itse. Oli siis tosi hauska päästä kokeilemaan tätäkin puolta. Vedettiin kuvat vauhdilla purkkiin ja palasin koneen äärelle. 

Tänään on ollut aivan ihana keli ja kuvatkin tuli otettua ulkona. Tälle illalle on tiedossa löhöilyä muutamien kirjoitusten jälkeen. Hommana olisi myös lukea muutama kirja, mikä onkin itselle suuri heikkous. Täytyy nyt skarpata sen suhteen. Oikein aurinkoista keskiviikkoa! 

-Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti