26. syyskuuta 2021

Mallina ystävän verkkokaupan kuvissa


 

Vitsi miten kivasti on taas arki alkanut rullaamaan. Paljon on ollut kaikkia kivoja juttuja mm. uusia kursseja koulussa, uusi työpaikka, koiran parempi vointi (taas vaihteeksi) ja kuvaukset verkkokauppaa varten. Näistä on saanut ihan mielettömästi virtaa ja pikku hiljaa päässä ollut sumu alkaa häviämään. Vielä jotenkin ja varsinkin kun ei ole tekemistä pää tuntuu olevan jumissa. Ajatus ei meinaa kulkea ja muisti ei pelitä niin hyvin kuin aiemmin. Tämä on johtunut varmaan usean viikon huonoista unista ja stressistä koiran takia. Ehkä sitä ollaan jo voiton puolella ja pääkin alkaa toimimaan kun hyvin nukuttuja tunteja alkaa kertymään.

Palatakseni otsikkoon, olen päässyt olemaan mallina verkkokaupan kuvissa. Tuttuni on vaatteiden maahantuoja ja nyt syksyn alkaessa kuvailtiin uusia tuotteita. Se on jännä kuinka itselle onkaan kehittänyt ns. selfie-ilmeen, joka on naamalla aina kun ottaa kuvaa tai peilaa itseään. Se tulee ihan alitajunnasta ja napsahtaa oman kuvan nähdessä päälle. Nyt kun edellisistä oikeista kuvauksista on venähtänyt aikaa, niin oli taas hämmentävää nähdä itsensä muiden ottamissa kuvissa. Tietysti jaan nyt niitä omia lemppareita. Vaikka tykkäänkin olla kuvissa, on videot jotenkin vielä enemmän oma juttu. Niissä kun tulee se oman pärstän kokonaisuus näkyviin, eikä pienen pieni ikuistettu hetki.


Nyt tässä kuvia lisällessä tajusin että olen tallennellut eniten näitä punaisen sävyjä. Valikoimasta löytyy siis sinisen, vihreän ja harmaan sävyjä. Jos verkkokauppaa haluaa käydä kurkkaamassa, tai jokin näistä tuotteista kiinnostaa osoite on huivienaikaan.fi . Nyt oli tullut myyntiin paljon neuleita, huiveja ja muutamia mekkoja, joita näissäkin kuvissa näkyy.

Aloitin viime viikolla myös työt uudessa työpaikassani ja tällä hetkellä asiasta on jotenkin tosi hyvä fiilis. Olo on tervetullut ja en edes aiemmin tajunnut kuinka paljon ehdin jo kaipaamaan myyntityötä. Vaikka olen aivan pihalla kassan käytöstä, tuotteiden nimistä on silti helppo lähteä juttelemaan ihmisille ja esittelemään tuotteita. En ehtinyt olemaan työelämästä pois kuin 7 viikkoa ja silti tässä tuntuu olleen ikuisuus välissä. Aika on kyllä mennyt pitkälti koiraa hoitaessa ja valmistautuessa kouluun. Ehkä tämä pieni breikki teki hyvää ja kuten aiemmin mainitsin, on ollut aikamoista väsymys ilmassa. Jos olisin tehnyt viime viikot myös töitä, olisi olo varmasti huono nyt. Nyt on siis juuri oikea aika palata työelämään. Ihanaa alkanutta viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

-Riikka 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti